Populairste Namen

tessIedere jaar maakt de sociale verzekeringsbank bekend wat de populairste namen van de jaar daarvoor zijn, dat hebben ze ook gedaan voor 2013 en de resultaten voor 2013 zijn inmiddels bekend.

Ik laat jullie niet langer wachten, de populairste namen van 2013 waren Sem en Tess. Deze 2 namen zijn volgens de sociale verzekeringsbank het vaakst geregistreerd. De sociale verzekeringsbank heeft deze informatie omdat alle kinderen bij de sociale verzekeringsbank geregistreerd moeten zijn voor de kinderbijslag.

Dat deze namen de populairste zijn komt vooral door de jonge ouders, dit zijn korten namen die ook nog eens goed in de mond liggen, jonge ouders hebben daarom massaal voor gekozen om deze namen te gebruiken.

Een naam kiezen is meestal niet zo makkelijk meestal gaan ouders mee met namen die op dat moment hot zijn om niet al te veel risico te nemen. Wil jij niet met de massa meegaan dan raad ik je aan om een naam te kiezen die bij jullie past. Kijk altijd wel goed wat het naam betekent, dat kun je vinden op betekenis namen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *